Caroline Kepnes (a sorozat alapjául szolgáló könyvek szerzője) a Twitteren jelentette be, hogy elkészült a könyvsorozat harmadik regényével. Ez nem az utolsó Joe Goldberg-mű lesz, mivel útban van a negyedik kötet is. A második évad tavaly év végén debütált a Netflixen és a záró jelenetben láthattuk, hogy Penn Badgley megszállott karaktere már az újabb áldozatára kandikál át a kerítés lécei között.

Kepnes, aki az Elrejtett testek és a Providence című regényeket is jegyzi, ezt válaszolta egy rajongói kérdésre a Twitteren:

Sziasztok, befejeztem a Te harmadik regényének írását és tudom, hogy mindig csak azt hajtogatom, hogy hamarosan, de most már tényleg csak az utolsó simítások vannak hátra, múlt héten már láttam a borítóterveket is.”

A 43 éves írónő így folytatta:

A türelmetek a világjárvány alatt nagyon sokat jelentett nekem. Köszönöm, hogy kivártátok a megjelenést! Hamarosan a tiétek. Spoileresen teszem hozzá, hogy ebben a könyvben Joe ki fog kelni magából a hamarosan szó miatt.

A Netflix Bangers csoport egyik Kérdezz bármit topikjában a sorozat executive producere, Sera Gamble az alábbiakat írta:

Épp most kezdtünk el dolgozni a harmadik évad forgatókönyvein. 2021 elejét céloztuk meg, de a végleges dátumot nagyon nehéz belőni, amíg majdnem teljesen készen nem állunk a bemutatóra. Egy dolgot mondok, az új évad már most tiszta őrület!

A sorozat 90%-os mutatóval áll a Rotten Tomatoeson. Stílusát tekintve egy jelenkori pszichothriller, ami hajlamos a véres jelenetekre és amelyben ugyanúgy megtalálhatóak a fordulatok, mint a szappanos melodráma.

Jelenleg nincs kitűzve a harmadik évad megjelenési dátuma. Az első két évad ebben a pillanatban is elérhető a Netflixen!

Forrás: Unilad

Fordította: Roland Buzáš

4948 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>