Elisabeth Moss, aki jelenleg az egyik legfelkapottabb sorozatszínésznő, új projektre szerződött. A szolgálólány meséje és a Mad Men – Reklámőrültek sztárja fogja alakítani Candy Montgomeryt, a Candy című limitált sorozatban.

Candy Montgomery létező személy volt, jó hírű családanya, aki aktív tagja volt az egyház közösségnek. Bár látszólag mindene megvolt, a házimunka untatta, kapcsolata férjével pedig kihűlt az évek alatt. A templomban ismerkedett össze Betty Gore-ral és férjével, Allannel, akivel titkos viszonyba bonyolódott. 1980-ban, péntek 13-án Betty-t, a köztiszteletben álló tanítónőt holtan találták otthonában, összesen 41 baltacsapás végzett vele. A nyomok hamar Candyhez vezették a rendőrséget. Vajon a családanya gyilkos féltékenységében végzett barátnőjével vagy önvédelemből tette, ahogyan azt a bíróságon állította?

A fordulatos történet forgatókönyvét Robin Veith jegyzi, akivel Moss már együtt dolgozott a Mad Men kapcsán, de Veith felelt a Hulu fantasztikus A tett (The Act) című minisorozatáért is, mely DeeDee Blanchard és Gypsy Rose történetét mesélte el, amit el se hinnénk, ha nem tudnánk, hogy valóban megtörtént. A tett executive producere, Nick Antosca szintén visszatér, hogy egyengesse a Candy útját, így a színvonal rögtön garantált.

Elisabeth Moss izgatott a szerep kapcsán, melyről az Entertainment Weeklynek nyilatkozott:

Egy ideje már el akarok játszani egy antihőst és a Mad Men után még régebb óta szeretnék újra együtt dolgozni Robin Veith-tal, szóval, amikor megkérdezett, hogy szeretném-e eljátszani egy texasi háziasszony szerepét, aki – egyesek szerint – megúszta gyilkossággal, egyszerűen azt feleltem; “Hol kell aláírnom?”. Emellett a lehetőség, hogy együttműködhetek Nick-kel az elképesztő A tett-beli munkája után olyan, mint egy fenséges desszert és a hab a tortán.

Ti kíváncsiak vagytok a Candy-re, ahol Moss a gonosztevőt fogja alakítani?

Képek forrása: The New York Times, The Lineup

1031 megtekintés.

Megosztás:

1 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>