Cikkünk folyamatosan frissül!

A Warner Brothers évek óta próbálta összehozni saját filmes multiverzumát. Zack Snydert bízták meg az alapok felépítésével, aki nyitódarabnak a 2013-as Az acélembert szánta, melyben Henry Cavill alakította Supermant. A közönség és a kritika is megosztóan fogadta, sokan nem tudták elfogadni Superman képregényektől eltérő megközelítést, sem pedig a sötétebb tónust. A stúdió sietni szeretett volna, ezért az önálló kalandok helyett rögtön egy kisebb léptékű csapatfilmmel bízták meg Snydert.

A 2016-os Batman v. Superman: Az igazság hajnala az eredeti tervek szerint az első epizódja lett volna egy, öt filmen átívelő Igazság ligája történetfolyamnak. Erre már nem volt lehetőség, a szétvágott végeredmény pedig összeroppant a saját súlya alatt. Később megjelent a rendezői változat is, ami 30 perccel bővítette ki az eseményeket, teljesebb képet alkotva.

A stúdió mindenképpen szakítani akart a sötét atmoszférával, ezért agyonvágatta már a másik csapatfilmet, az Öngyilkos osztagot is, a 2017-ben bemutatott Igazság ligája film éléről pedig eltávolította Snydert, Joss Whedonnak átadva a stafétabotot. A végeredmény közel sem hasonlítható össze Zack Snyder eredeti koncepciójával, sőt még az első előzetesben látott képanyagokkal és cselekménnyel sem. Miután a rajongók éveken át kitartóan küzdöttek a rendezői változat bemutatásáért és, miután a színészgárda is a mozgalom mögé állt, megvalósul, amit soha nem hittünk volna.

Jövőre az HBO Max-on debütál a Zack Snyder’s Justice League.

Az elmúlt napok során két teaser érkezett, hogy beharangozza a teljes előzetest:

Valamint egy betekintő videó, melyben végre Darkseid is feltűnik:

Az est folyamán megérkezett a hivatalos, teljes előzetes is, valamint kiderült, hogy a film, egy négyrészes minisorozat formájában fog debütálni, mely epizódjai 1-1 óra hosszúak. Snyder elmondta, hogy a sorozatformátum mellett ki szeretné adni egy négyórás filmként is, illetve nem csak az HBO Max-on forgalmazni.

Mit gondoltok?

Képek forrása: Pinterest

405 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>