Cikkünk folyamatosan frissül!

Patty Jenkins Csodanő mozija nagy sikert aratott és üdítő színfoltja volt a DC Multiverzum bukdácsolásának. Nem volt kérdéses, hogy elkészül a folytatás – vélhetően trilógiává fog bővülni -, ami rendhagyó módon nem klasszikus értelemben vett folytatás, hanem egy önálló, új kaland.

A Wonder Woman 1984 premierjét többször elhalasztották, idén a vírushelyzet miatt, de úgy tűnik, október 2-án végre megnézhetjük, milyen bajba kerül ezúttal az amazon.

Az I. világháború után Diana Prince (Gal Gadot) a 80-as években próbál boldogulni, feldolgozni szerelme halálát, barátnőjével, Barbara Minervával (Kristen Wiig), miközben szembetalálja magát a gonosz Max Lorddal (Pedro Pascal), aki minden karakter kívánságát szívesen teljesíti, természetesen komoly következményekkel.

A film leginkább várt karaktere nem más, mint a Csodanő ősi ellensége, Gepárd, akit Wiig alakít és a cselekmény során fog szép lassan átalakulni, visszahúzódó nőből, egy vérszomjas ragadozóvá.

Leleplezték az új előzetest is, amiben már teljes alakjában is feltűnik Gepárd:

Vágatlan képarányban:

Képek forrása: Reddit, DC Comics

333 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>