Cikkünk folyamatosan frissül!

Andy Muschietti rendező és testvére, Barbara Muschietti producer, a horrorok után – nekik köszönhettük a Mamat és az AZ Első és Második fejezetét – a képregényadaptációk világába tör be.

Flash-sel Zack Snyder Batman v. Superman és Igazság ligája filmjeiben már találkozhattunk, majd feltűnt a DCTV Crisis on Infinite Earths sorozat-crossoverében is, megnyitva a filmek és sorozatok közötti multiverzumot. Önálló kalandja viszont évek óta hánykolódik.

A Muschietti testvérek vették szárnyaik alá a projektet, a Flashpoint paradox képregényfolyamot adaptálva. Bár valószínűleg női Jokerre és Thomay Wayne-féle Batmanre (akik a Flashpoint központi karakterei), illetve amazon-atlantiszi háborúra nem számíthatunk, így is lesznek rendkívül izgalmas elemei.

Nemrég jelentették be, hogy kihasználva a multiverzum adta lehetőségeket, fel fog tűnni a Tim Burton rendezésében debütált Michael Keaton, mint idős Bruce Wayne és az Igazság ligája jelenlegi bőregere, Ben Affleck is.

A FanDome panel keretén belül lelepleztek két koncepciós tervet, melyen a főhős új jelmezét vehetjük szemügyre, egyiken pedig a Burton-féle Batman is feltűnik.

Képek forrása: Small Screen, NAG magazine, IGN

339 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>