Cikkünk folyamatosan frissül!

A bőregérnek az elmúlt, közel tíz évben nem csak ellenségeivel kellett leszámolnia, hisz kalandjai folyamatos akadályokba ütköztek.

A Christopher Nolan-féle trilógia anyagi és kritikai sikere után nem volt kérdéses, hogy a stúdió újra előveszi a köpenyes igazságosztót. Debütálására 2016-ig kellett várni, mikor bemutatták Zack Snyder Batman v. Superman: Az igazság hajnala megosztóra sikerült filmjét. Bár a végeredmény több vágáson esett át és kétségtelenül nem olyan acélos a története, mint az Acélember karaktere, a közönség imádta a Ben Affleck által megformált Denevérembert.

Már akkor szó volt egy önálló kalandról, melynek forgatókönyvét és rendezői feladatkörét maga Affleck vállalta el, de magánéleti problémái miatt átadta a stafétabotot Matt Reevsnek, aki remek fejezeteket készített az új Majmok bolygója filmekhez. Ezzel együtt – egy időre – köpönyegét is szögre akasztotta.

Reeves The Batman rendezése szakít minden eddigivel, amit valaha láthattunk a franchise történetében. Önálló film lesz, a DC Multiverzumon kívül, mint Todd Phillips Jokere, egy még kezdő bőregérrel, aki ezúttal detektívképességeit fogja megvillantani a noir-hangulatú filmben. Batmant az elmúlt években, független alkotásokban maradandót és kiemelkedő teljesítményt nyújtó Robert Pattinson fogja játszani.

A rendező lerántotta a leplet a film hivatalos logójáról és közzétett egy koncepciós plakátot is, hogy lássuk, milyen atmoszférájú mozit várhatunk.

A történet részletei még nem ismertek, de tudható, hogy az önbíráskodó denevérnek több ellenlábassal is meg kell küzdenie. Zoe Kravitz alakítja Selina Kylet, a Macskanőt, Colin Farrell Oswald Cobblepotot, a Pingvint, Paul Dano Edward Nashtont, azaz Rébuszt, Andy Serkis Bruce Wayne hű társát, Alfred Pennyworth-t, Jeffrey Wright James Gordon detektívet, John Turturro pedig Carmine Falcone maffiavezért.

A FanDome keretén belül megerősítették, hogy a film egy másik Földön játszódik, függetlenül a Snyder-féle Földtől – a The Flash lesz a multiverzum átjárója – Pattinson Batmane pedig két éve tevékenykedik itt.

Az éjszaka során megérkezett az első előzetes is:

Képek forrása: GamesRadar, Twitter, Reddit

419 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>