Joey Kinget főleg romantikus komédiákból (The Kissing Booth) és drámákból (A tett) ismerjük, most azonban Brad Pritt új akcióthrilleréhez, a Bullet Trainhez csatlakozik majd.

A történet öt bérgyilkosról szól, akik egy száguldó vonaton találják magukat, amely Tokióból tart Moriokába. A kérdés természetes az, hogy ki éli túl a vonatutat, és mi vár a túlélőkre a végállomáson? A filmet David Leitch rendezi, míg Zak Olkewicz ültette át forgatókönyvre Kotaro Isaka Maria Beetle című japán novelláját.

A Deadline szerint King szerepe viszonylag kicsi, azonban igazán menő és dögös bérgyilkosnőt fog alakítani. Leitch és a Sony Studio 2020 őszén tervezi elindítani a projektet Los Angelesben. Mivel a történet egy vonaton fog játszódni, ez a viszonylag zárt helyszínen történő forgatás garantálni tudja, hogy a film készítése közben szigorúan be tudják tartani a koronavírus-helyzetre vonatkozó biztonsági előírásokat.

Kép: Daily Mail

Forrás: Empire

555 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>