Sean Bean immáron teljes valójában csatlakozott a projekthez.

A TNT(TBS) és a Netflix gondozásában készülő széria szép sikereket aratott, így nem meglepő, hogy berendelték a folytatást. Sőt, ha hihetünk Annalise Basso színésznőnek, akkor még a leállás előtt szinte teljesen le is forgatták a második szezont. A színésznő így fogalma a Radio Timesnak:

Nagyon izgatott vagyok, mert éppen sikerült befejeznünk a munkálatokat a nagy leállás előtt. Az a jó ebben a sorozatban, hogy a történet rengeteg potenciált rejt magában.

Mivel a forgatás már lezajlott, az utómunkát pedig nem érintette annyira radikálisan a leállás, valószínűleg nem kell túl sokat várnunk a folytatásra. Az első szezon május végén debütált, így minden bizonnyal 2021 tavaszán/nyarán láthatjuk majd az új epizódokat.

Most ráadásul kiderült, hogy egy ismerős arc is feltűnik majd az új epizódokban, a legújabb trailerben ugyanis megjelenik a Trónok harca Ned Starkja, Sean Bean, aki minden bizonnyal egy prominens szerepet kap majd a második évadban, eddig ugyanis csak a hangját hallhattuk.

Kép: TMDb

 

2795 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>