Natalia Dyer, a Netflixen futó Stranger Things színésznője úgy gondolja, hogy a világjárvány okozta késleltetés a sorozat íróinak malmára hajthatja a vizet.

Mint megannyi televíziós és mozis projekt, az online streamszolgáltató népszerű sorozata is megsínylette a járvány okozta csúszást. Ám a Nancy Wheeler karakterét játszó Natalia Dyer szerint az extra hónapok az írók segítségére lehetnek abban, hogy jobb forgatókönyvekkel rukkoljanak elő. Az év elején már zajlott a gyártás, amikor a Netflix leállíttatta a negyedik évad munkálatait. Dyer a forgatások újraindultával kidolgozottabb szövegkönyvekben reménykedik.

A színésznő új filmjéről, a Yes, God, Yes-ről beszélt a Hollywood Reporternek, amikor feljött a netflixes téma, így több dolgot is elmondott a háttérben zajló folyamatról. Natalia Dyer elárulta, hogy az írók menet közben toldozgatják a szkripteket, de a járványnak köszönhetően most volt idejük dolgozni rajtuk, és annyira készre írni őket, amennyire csak lehet. Remélhetőleg ez érezhető lesz, amikor a negyedik évad debütál majd.

Rendszerint csak az első néhány forgatókönyvet kapjuk meg, a többin pedig a forgatás alatt is dolgoznak, ez pedig időbe telik. Szóval ez általában ilyen írjuk, ahogy haladunk jellegű dolog, de most úgy tűnik, volt elég idejük a munkára. Azt gondolom, ez egyfajta áldás volt az íróknak, mivel nyugodtan át tudtak gondolni mindent, zavartalanul alkothattak. Úgy néz ki, minden el is készült.

Az első három évad jelenleg is elérhető a Netflixen!

Forrás: Heroic Hollywood

Fordította: Roland Buzáš

Kép: Glamour

354 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>