Roberto Aguirre-Sacasa azt is elárulta, hogy képregény formájában folytatódhatnak a tiniboszorkány kalandjai.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, az év második felében érkező negyedik évadával véget ér a Sabrina hátborzongató kalandjai című sorozat, most pedig a széria showrunnere tett közzé egy érdekes Twitter-bejegyzést, amelyben így fogalmaz:

Az ötödik évad a nagy boszorkányháborúval fantasztikus lett volna. A képregények lapjain folytatjuk a történetet.

Sacasa emellett közzétett egy képet is, mely erősen utal a két népszerű tinisorozat, a Riverdale és a Sabrina crossoverére. Azt tudjuk, hogy a két széria egy univerzumban játszódik, korábban különböző földrajzi összefonódások is kiderültek.

Utálnám, ha nem lenne lehetőség egy ilyen crossoverre, akár egy film, akár egy epizód formájában. Azt gondolom, hogy ez a világ tökéletesen alkalmas lenne erre-fogalmazott korábban Sacasa.

A mostani fejlemények alapján az sem kizárt, hogy ez képregényformában fog megvalósulni, ugyanis ahogy a kép fogalmaz: “Riverdale boszorkányai közelednek.” (szabad fordítás-a szerk)

Kiemelt kép: Nation Editions

 

2883 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>