A Deadline értesülései szerint a Netflix tárgyalásokat folytat a Fox 2000 produkciós céggel a Nő az ablakban című film jogaival kapcsolatban.

Az már eddig is kijelenthető volt, hogy a koronavírus-járvány “nyertese” gyakorlatilag a Netflix, hiszen a cég elképesztő növekedést produkált az első negyedévben. A mozibemutatók továbbra is igen instabilak, a világ bizonyos részein még mindig tombol a járvány, sőt az esetleges második hullám lehetőségével is kell számolni, így több esetben döntöttek úgy a stúdiók, hogy a mozik helyett egyenesen a Netflixre küldik a filmet. A teljesség igénye nélkül a Lovebirds, a Spongyabob: Spongya szökésben, a Millie Bobby Brown és Henry Cavill főszereplésével készült Enola, vagy a legújabb Sorkin-film, Trial of the Chicago 7 is ilyen volt. A Deadline szerint pedig ebbe a sorba illeszkedhet be Amy Adams új filmje, a Nő az ablakban is, mely A. J. Finn azonos című regényét veszi alapul. A történet szerint az agorafóbiás Anna az ablakból figyeli a környéket, egy napon azonban összebarátkozik egy szomszédjával, aki viszont később eltűnik, a nő pedig bűntényt sejt a háttérben. Adams mellett Julianne Moore, Gary Oldman, Jennifer Jason Leigh és Anthony Mackie is feltűnik a filmben. A rendezői székben Joe Wright ült, a forgatókönyvet pedig Tracy Letts írta.

 

1298 megtekintés.

Megosztás:

1 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>