Matthew Perry a Twitteren fontos információt tett közzé a Jóbarátok sorozat folytatásával kapcsolatban. 

Február 21-én vált ismertté, hogy a világ egyik legnépszerűbb sorozata, a Jóbarátok kap egy extra ráadást. Nem egy évadra, nem egy filmre, még csak nem is egy epizódra kell gondolni, ez sajnos kizárt. Az HBO Max indulására összeáll a csapat, és egy kötetlen, forgatókönyv nélküli beszélgetőshowban noszgalgiáznak majd. Természetesen a hat főszereplő, vagyis Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc, Matthew Perry és David Schwimmer ott lesz, hozzájuk csatlakozik az eredeti széria három executive producere, vagyis  Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane. A különkiadást Ben Winston rendezi. 

A koronavírus miatt a műsor gyártása eltolódott, de most Matthew Perry, alias Chandler Bing Twitteren jelentette be a jó hírt, vagyis hogy március elején kezdődik a munka. “A Friends – Reunion március elejére van betervezve. Úgy néz ki, dolgos év elé nézünk. És én ezt szeretem!” – írta. 

A Jóbarátok sorozat 1994 és 2004 között futott az NBC-n, és máig az egyik legnézettebb sorozat a világon. Tíz évadot élt meg, 236 epizóddal. 

 

685 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>