A világjárvány miatti többszöri halasztást követően végre újra forog a Stranger Things negyedik évadja, amelynek cselekményéről egyelőre keveset tudni. Az új epizódok még februárban közzétett teaseréből azonban annyi kiderült, hogy Hoppert (David Harbour) – aki mégis túlélte a harmadik szezon fináléját – a Szovjetunióban tartják fogva.  

A Variety értesülése szerint a 2021-ben várható új évad összesen nyolc (állandó, illetve visszatérő) szereplővel is bővül. A Netflix-sorozat állandó gárdájához csatlakozik Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd), Eduardo Franco (Éretlenségi) Joseph Quinn (Nagy Katalin) és a horrorikon Robert Englund (Rémálom az Elm utcában-sorozat) is. 

Bower a gondoskodó Peter Ballardot alakítja majd, aki egy pszichiátriai kórházban teljesít szolgálatot, és kérdés, hogy a naponta tapasztalt brutalitás hatására vajon szembeszegül-e majd az ottani rendszerrel. 

Franco lesz Jonathan új legjobb barátja, az Argyle nevű vidám, füves pizzás fiú, Quinnt pedig mint Eddie Munsont a merész nyolcvanas-évekbeli metálost láthatjuk, aki a Hawkins Gimnázium hivatalos D&D klubját működteti. Eddie (akit gyűlölnek azok, akik nem értik meg, és szeretnek, akik igen), a negyedik szezon rejtélyének rémisztő epicentrumában találja magát. A borzongatásban profi Englund pedig Victor Creelt, a zavart és félelmetes férfit játssza, akit egy ötvenes években elkövetett szörnyű gyilkosságért zártak a pszichiátriai intézetbe. 

Visszatérő karakter lesz a Hopperrel összebarátkozó orosz börtönőr, Dimitrij, akit Tom Wlaschiha (Trónok harca) alakít. Sherman Augustus (Into the Badlands) formálja meg az intelligens és gyakorlatias Sullivan alezredest, aki hiszi, hogy képes lesz egyszer és mindenkorra megállítani a gonoszt a Hawkinsban. 

Mason Dye (Harry Bosch – A nyomozó) lesz Jason Carver, akinek látszólag bejött az élet: jóképű, gazdag, sztársportoló, ráadásul a gimi legnépszerűbb csajával jár.  Amikor azonban új gonosz fenyegeti a Hawkinst, az ő tökéletes világa is kezd szétesni. A sorozat továbbá egy gyanús és kiszámíthatatlan karakterrel, Jurijjal (Nikola Djuricko – A vér és méz földje, Z világháború, Géniusz) is bővül. Az orosz csempész többek között arról ismert, hogy bírja a rossz vicceket, a készpénzt és a ropogós mogyoróvajat.

5151 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>