A 365 nap az utóbbi évek egyik legmegosztóbb produkciója volt. A vélemények széles skálán mozognak a vállalhatatlantól a zseniálisig. A Netflix egyik legnézettebb tartalmáról van szó, így nem meglepő, hogy folytatás készül belőle.

Sőt, nem is folytatás, hanem folytatások. Arról már korábban írtunk, hogy hogy megy tovább a történet az eredeti regény szerint, egy ideje azonban nem hallottunk új híreket a 365 nap című erotikus film háza tájáról. A Netflix nem csak a második részt készíti el, hanem a harmadikat is egyben. A szereplőgárda megmarad, vagyis a jóképű Michele Morrone és “kedvese”, Anna-Maria Sieklucka is a fedélzeten van. Rajtuk kívül Magdalena Lamparska is visszatér majd a történet szerint. Kapunk új szereplőket is, a legfontosabb Simone Susinna lesz, aki szépfiú hírében áll modell berkekben:

 

Új lovag a láthatáron?

 

A 365 nap elképesztő, és valószínűleg nem várt sikert aratott. Közel száz országban volt top 10-es produkció, a Netflix szerint ez a film volt a negyedik legkeresettebb a Google-on.

A folytatás alapjait továbbra is Blanka Lipinska lengyel írónő könyvei adják, ő ugyanis trilógiát írt. Ezek a következő címekkel rendelkeznek:365 nap, Az a nap és 365 további nap (németről fordítva, a szerk.)SPOILER: A második rész felfedi, mi történt Laurával. A nő nem halt az alagútban, hanem elrabolja egy másik maffiózó. Természetesen ezt Massimo nem hagyja annyiban, és minden eszközt bevet, hogy megtalálja szerelmét. A regényben legalábbis ez a sztori, nem tudni, hogy a Netflix folytatja-e a botrányai ellenére sikeres filmet, és ha igen, hű marad-e az alapanyaghoz. SPOILER VÉGE

Ti várjátok a folytatást?

A filmről a kritikánkat itt olvashatjátok:

365 nap – avagy a pornó ötven árnyalata. Megnéztük a Netflix botrányfilmjét

7864 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>