Örülhetnek a John Wick-rajongók. A franchise-t felügyelő Lionsgate stúdió megerősítette, hogy el fog készülni az ötödik rész is.

Az ötödik felvonást azonnal a negyedik rész felvétele után kezdik forgatni. A John Wick 4. sajnos csúszott a koronavírus miatt, így azt 2022 májusában nézhetjük meg.

A Lionsgate megerősítette, hogy már készül a John Wick 5, és rögtön a John Wick 4. után kezdik majd forgatni. Az utóbbi eredetileg 2021-ben került volna a mozikba, de mivel a koronavírus gyakorlatilag szétverte az összes stúdió premierbeosztását, így ezt is el kellett tolni egy évvel. A következő film 2022. május 27-én kerülhet mozikba.

A Deadline jelentése szerint a Lionsgate befektetői tájékoztatóján a cég igazgatója, John Feltheimer a következőt nyilatkozta:

“Éppen a John Wick akció franchise következő két részének forgatókönyvén dolgozunk, melyek közül a negyedik rész 2022-ben fog a mozikba kerülni. Reményeink szerint mind a John Wick 4-et és 5-öt leforgathatjuk majd, amikor Keanu elérhetővé válik a jövő év elején.” – nyilatkozta John Feltheimer, a Lionsgate igazgatója.

Forrás: Gamestar

 

269 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>