A Netflix megvette Tom Hanks új filmjét. A western a mozik helyett a platformon lesz látható. 

A mozik – mondjuk ki – haldoklása jó lehetőség a streamingszolgáltatóknak, hiszen gyártás nélkül, egyszerűn juthatnak hozzá népszerű vagy nagyon várt tartalmakhoz. Igazából nagyon haragudni nem szabad rájuk, hiszen így otthonunkban élvezhetjük egyik-másik filmet, még ha ez nem is ugyanaz az érzés, mintha moziba ülve falnánk a popcornt. A saját tartalmak készítése is késlekedik, hiszen a vírus miatt hónapokig álltak a forgatások, így a kieső tartalmak okozta lyukakat kiválóan lehet foldozni megvett jogokkal. 

A Netflix most az Universaltól vásárolta meg a News of the World terjesztési jogait. Tom Hanks westernfilmje a mozikba szánták a készítők, de ez szinte lehetetlen vállalkozásnak bizonyul. Az USA-ban valószínűleg megpróbálkoznak a mozipremierrel, ez december 25-én van hivatalosan. Az Egyesült Államokon kívül szinte mindenhol a Netflix műsortárában lesz látható a film. Pontos dátum nincs még, de valószínűsíthető, hogy az év elején vagy 2021 elején várható ez. 

 

Forrás:

 

A film előzetese:

2344 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>