Folytatódik rovatunk.

44 éves lenne a mai napon Jonathan Gregory Brandis, egykori gyerekszínész. Számos filmben és sorozatban szerepelt, íme ezekből néhány: SeaQuest DSV – A mélység birodalma; Végtelen történet II; Stephen King: Az; Hart háborúja; Szegény kis gazdag lány; Végzetes vonzerő. 2003-ban halt meg, mindössze 27 évesen. Öngyilkos lett.

Kép előnézete

2 éve hunyt el Miloš Forman (született: Jan Tomaš Forman), Oscar-Golden Globe-BAFTA-és César-díjas csehszlovák, majd amerikai filmrendező, színész, forgatókönyvíró. Rendezései között megtaláljuk többek között a Hair; az Amadeus; a Száll a kakukk fészkére; az Ember a holdon; a Tűz van babám!; a Larry Flint, a provokátor; a Valmont; és a Goya kísértetei című filmeket.

Kép előnézete

64. születésnapján köszöntjük Gerendás Péter, Liszt Ferenc- és eMeRTon-díjas zeneszerző, előadóművész, szövegírót, A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje cím birtokosát.

Kép előnézete

70. évéhez érkezett Ronald Francis Perlman amerikai színész. Láthattuk őt többek között a Pokolfajzat; A rózsa neve; a Tűzgyűrű; A legendás állatok és megfigyelésük; az Alien 4. – Feltámad a Halál; az Ellenség a kapuknál; a Star Trek – Nemezis; valamint a Dr. Moreau szigete című filmben. Boldog születésnapot kívánunk!

Kép előnézete

166 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>