Folytatódik múltidéző rovatunk!

87. születésnapja alkalmából köszöntjük a Francia Köztársaság Becsületrendjének főtisztje kitüntetés birtokosát, Jean Paul Charles Belmondo francia színészt. A Borsalino; az Egy asszony meg a lánya; a Szabadlábon Velencében; a Két apának mennyi a fele?; és A profi című filmek sztárjának tisztelettel kívánunk jó egészséget!

Kép előnézete66 éves lett Dennis William Quaid, amerikai színész. Láthattuk már többek között a Kedves ellenségem; a Holnapután; a Távol a mennyországtól; a Minden héten háború; a Wyatt Earp; A cápa III; a Légió; a Frequency; vagy legutóbb a Midway című filmben. Boldog születésnapot kívánunk!

Kép előnézeteKerek évszámhoz érkezett az Alkonyat-filmek sztárja, Kristen Jaymes Stewart amerikai színésznő. A Sárga zsebkendő, a Jéghideg otthon; az Egyes nők; a Hipervándor; a Still Alice;  a Lizzie; az Úton; a Hófehér és a vadász; a Pánikszoba és az Árok filmek mindegyikében láthattuk már. Boldog 30. születésnapot kívánunk!

Kép előnézeteBoldog 54. születésnapot kívánunk a Szex és New York örök Mirandájának, az Emmy-díjas Cynthia Ellen Nixon amerikai színésznőnek. Tehetségét olyan filmekben is bizonyította már, mint az Amadeus; A lélek saját társat választ; A Pelikán ügyirat; vagy a Marvin szobája.

Kép előnézeteIsaac William Hempstead-Wright ifjú színésznek kívánunk boldog 21. születésnapot! A Trónok harca című sorozat mellett láthattuk őt a Behálózva, vagy a Voyagers című filmekben is.

Kép előnézeteA 22. születésnapja alkalmából köszöntjük Dakota Fanning színésznő húgát, aki szintén ezt a hivatást választotta, és aki kortársai között talán az egyik legkiválóbb ifjú tehetség. Ő nem más, mint Mary Elle Fanning, amerikai színésznő. Láthattuk sok egyéb mellett a Demóna-filmekben; a Super8; a Csábítás; a Huszadik századi nők; a Benjamin Button különös élete; az Oviapu; a Bábel; vagy épp A kétszáz éves ember című filmekben. 

Kép előnézete

Szerkesztette: Aleva Zoli

599 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>