A Variety érdekes hírt hozott le, méghozzá megbízható forrásból. Úgy néz ki, hogy a James Bond-franchise, a legújabb darabbal egy streamingszolgáltatóhoz kerülhet. 

A koronavírus miatt állapot a mozikat is nagyon megviseli; rengeteg fontos film premierjét tolták el legalább egy évvel, és ki tudja, hol lesz a vége. A Variety információi szerint a legújabb James Bond-rész, a Nincs idő meghalni nem is menne a mozikban, hanem streamingplatformon lehetne megtekinteni. Az Apple+-hoz vagy a Netflixhez kerülhet a franchise joga az MGM-től, igaz a két szolgáltató még nem tett hivatalos bejelentést. A 600 millió dollár körüli üzletről egyelőre azt nyilatkozta az MGM stúdió, hogy ki van zárva, de a világ történéseit nézve nem lenne meglepő, ha a James Bond: Nincs idő meghalni (is) a mozik helyett az otthonunkban “kerülne bemutatásra”.

Daniel Craig utolsó Bond-filmjének a premierjére elméletileg nem kellene nagyon sokat várni, hiszen a film várhatóan 2020. tavaszán kerül a hazai mozikba.

Forrás: https://variety.com/2020/film/news/james-bond-no-time-to-die-netflix-apple-1234814809/

1203 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>