A The boys: szuperhős szatíra, ami a nézettségi lista élére ugorva mutatja be nekünk a teljes kontroll nélküli szuperhősök világát. Eric Kripke munkája az Amazon egyik legnagyobb dobása, aminek a népszerűsége indokolttá tesz egy spin-off sorozatot is. Az első évad 2019. júliusában indult, de az Amazon már a premier előtt berendelte a második évadot, amit tavaly szeptemberben mutattak be. Hol tart most a produkció?

A bemutató dátuma

A premier dátuma jelenleg még nem ismert, a szereplőknek január elején kéthetes karantént kellett betartaniuk Torontóban, mielőtt elindul a produkció. A munka üteme fogja meghatározni, hogy sikerül-e bemutatni még az év vége előtt a 3. évadot.

A szereplőgárda

A szuperhős csapat mind a hét tagja visszatér, hogy tovább harcoljon a törvényen kívüliekkel. Claudia Doumit, akit Victoria Neuman-ként ismerhettünk meg a 2. évadban bővített szerepkörrel jelenik meg, Bár az előző produkció végén úgy tűnt, hogy az Aya Cash által alakított Stormfront-ot legyőzték, mégis úgy látszik, hogy ezt a karaktert sem engedte el a sorozat, a lábak elvesztése nem teljesen egyenlő a halállal. Cash elmondása szerint bár nyitva hagyták az ajtót a karakternek, azért túl sok esély nem maradt számára.

A stáb új tagjai között szerepel a Supernatural sztárja, Jensen Ackles. Őt egy veterán katona szerepében láthatjuk majd (Soldier Boy), aki részt vett a II. világháborúban. Egy ideig úgy tűnt, hogy Jeffrey Dean Morgan is szerepet kap a harmadik évadban, de a pandémia miatt erre egyre kevesebb esélyt látni. Kripke megerősítette, hogy az Andrew Jackson által megformált Love Sausage is visszatér a harmadik évadban. Valószínűleg más színészek megjelenésére is számíthatunk, várhatóan például Giancarlo Esposito, Stan Edgar és Laila Robbins is a stáb tagja lesz.

Új csapat

Amint megérkezik Soldier Boy a képernyőre, vele együtt egy új csapat is színre lép, így a Payback nevű banda is szerves része lesz a harmadik évadnak. Az eredeti képregényben ez második legismertebb csoport a Hetekkel egyidőben. Soldier Boy valójában Amerika Kapitányhoz hasonló karakter, vezető, Stormfront egykori csapattársa. A képregényhez képest a Payback szerepe megváltozik a sorozatban. Funkcióját tekintve ez a csapat volt az első szuperhős banda a II. világháború alatt. Kripke elmondta, hogy minden egyes tagot alaposan megismerünk majd. A képregényben Stormfront is tagja volt ennek a csoportnak, de néhányukkal már találkozhattunk a sorozat második évadában (pl. Eagle the Archer  – Langston Kerman). A 3. évad premier epizódja a Paybackről kapta a nevét.

A csoport és Soldier Boy kapcsán egyfajta betekintést nyerünk abba az időszakba, ami a II. világháború óta eltelt. Kripke felhívta a figyelmet arra, hogy a történelemnek vannak árnyoldalai, szerinte a világon mindig is létezett a rasszizmus, mindig is létezett a rossz, és a hatalmak folyton harcban álltak egymással, a történet pedig azt kívánja megmutatni, hogy a múltban is és a jelenben is fel kell venni a harcot a gonosz erőkkel szemben.

Új rejtély és a Herogasm

Az új csapat megjelenésén kívül is számíthatunk fordulatokra a 3. évadban. Victoria karakteréről kiderült, hogy szuperhős, abból is átlagon felüli. Kripke így nyilatkozott: „Nem akarok túl sokat mondani, mert a 3. évadban van egy bizonyos rejtély arról, hogy Victoria miért éppen azt csinálja, amit csinál.”

A sorozat eddig sem tarott attól, hogy extrém helyzeteket, karaktereket mutasson be, de semmi sem hasonlítható ahhoz, amit a 3. évad hatodik részében láthatunk majd. Az epizód a Herogasm címet viseli, fogatókönyvét Jessica Chou írta, és a Boys provokatív minisorozatán alapul. A képregényben a Homelander csoport bejelentést tesz a világ előtt, miszerint a szuperhősök különböző csapatai összefognak egy, a Földön kívül eső projekt megvalósítása érdekében. Valójában azonban egy távoli szigeten gyűlnek össze egy – enyhén szólva – erkölcsileg kifogásolható partira. Kripke a résszel kapcsolatban annyit árult el, hogy mindenképp képernyőre szeretné vinni, persze bemutatható módon, amire szerinte sikerült megoldást találni.

Forrás

269 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>