Az Entertainment Weekly 2020. október 9-én youtube-on megjelent rövid híradásában a The Boys / A fiúk szereplői közül négyen nyilatkoztak Jensen Ackles várható sorozatbeli szerepével kapcsolatban. Jensen a The Boys 3. évadában fog feltűnni mégpedig a Katona szerepében. Természetesen a történetről még nem lehet tudni semmilyen részletet, s az sem világos, hogy az Amerika Kapitány-hoz hasonló karakter vajon milyen viszonyban lesz a jelenlegi szereplőkkel. Jelenleg mindössze találgathatunk hogyan alakítják majd a készítők a történetet. Az eredeti képregények szerint ugyanis a Katona volt az első szuperhős, akit beoltottak Compound V-vel. A Compound V-t az 1940-es években fejlesztették ki a náci birodalom tudósai. Az azóta eltelt 80 évnyi idősáv miatt felmerül a kérdés: a Katona vajon csak visszaemlékezésekben fog feltűnni, vagy akár egy Amerika Kapitányhoz hasonló húzással (jégbe fagyva eltöltött idő) fog-e csatlakozni a jelenkori történethez.

Az mindenesetre az interjúrészletekből egyértelműen kiderült, hogy Erin Moriarty (Annie January), Laz Alonso (Mother’s Milk), Aya Cash (Stormfront), Jack Quaid (Hughie Campbell) mindannyian izgatottan és örömmel várják a közös munkát Jensennel és szeretnének minél több közös jelenetet forgatni vele. A várakozások szerint a Katona szerepét a képregényekre alapozva várhatóan többrétegűnek és kellően sötétnek fogják a készítők megalkotni, ennek megfelelően a rajongói várakozás már most felfokozott a 3. évad megjelenésével kapcsolatban.

1171 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>