Több hazai alkotás is felkerül a világ legnagyobb streaming-szolgáltatójára.

Megnézhetjük többek között az elmúlt évek egyik legjobb magyar kémthrillerét, A vizsgát, mely a Kádár-korszak ügynökvilágát mutatja be egészen fantasztikusan, olyan remek színészek tolmácsolásában, mint Kulka János, Scherer Péter, Hámori Gabriella és Nagy Zsolt.

Felkerül emellett Dyga Zsombor (többek között Aranyélet) különleges filmje, a Couch Surf  is,  mely szintén impozáns szereplőgárdával rendelkezik.

Az Oscar-díjas Mindenkit is jegyző Deák Kristóf első nagyjátékfilmje, a Foglyok is felkerül a Netflixre, a Rákosi-diktatúra idején játszódó filmet már csak Sodró Eliza egészen klasszis alakítása okán is érdemes megnézni.

A Martfűi rém pedig kibővített formában, négyrészes minisorozatként válik elérhetővé. A feszült, helyenként szinte naturalisztikus thriller az elmúlt évszázad egyik leghíresebb magyar bűnesetét dolgozza fel.

A rossz árnyék című alkotásban egy különös képességet birtokló fiatal útját követjük végig, akinek életét megváltoztatja néhány, egy festményen talált üzenet.

A netflixes premier minden esetben augusztus 1.

Kép: Port,hu

3337 megtekintés.

Megosztás:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>